Foto: Jørgen Berner Ross

Annonse


Tjener 50 millioner på bredbånd

Foto: Jørgen Berner Ross

Avtalen mellom Enitel og Tele1Europe går over 15 år og dekker Tele1Europes behov for bredbåndskommunikasjon til England og utvalgte destinasjoner i Nord-Europa.

Etter planen skal avtalen trå i kraft i fjerde kvartal i år og leveransen skal skje gjennom Enitels internasjonale fiberring. Dette opplyser Enitel i en pressemelding.

– Ett av markedets kraftigste tilbud

– Norden er vårt hjemmemarked og der leder vi allerede bredbåndsutbyggingen. Tele1Europe kan gjennom avtalen med Enitel tilby sine kunder bredbåndstjenester også til land utenfor Norden. Vår Internett-kapasitet inn og ut av Norden blir ett av markedets kraftigste tilbud gjennom denne avtalen, sier Pål Vegard, adm. direktør i Tele1Europe.

Styrker samarbeid

– Enitels fiberoptiske nettverk i Norge, som nå forlenges t i Europa, kan tilby stor kapasitet med god kvalitet og konkurransedyktige priser. Tele1Europe er en betydelig kunde hos Enitel allerede, og avtalen innebærer en ytterligere styrking av samarbeidet, uttaler direktør Erling Nilsen i Enitel, i en kommentar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse