Media Player7

Annonse


Microsoft gjør mp3 »enklere»

Media Player7

– I fremtiden vil vi se at markedet samler seg rundt én eller to mediespillere, og ikke det kaoset av programmer vi har i dag, uttalte Eric Scheirer, analytiker ved Forrester Research’s. Han mener Microsofts spiller vil være blant de »overlevende».

Ny teknologi

Windows Media Player 7, som kom ut i testversjon i mars, inneholder ny CD-teknologi fra Adaptec. I tillegg kan du nå brenne CD-er med programmet. Ifølge Cnet News skulle den ferdige versjonen slippes i dag, mandag, men da vi var inne for å sjekke var den ennå ikke kommet.

– Våre alt-i-ett media spillere er designet for å gjøre digital musikk lettere tilgjengelig, og ikke bare for de spesielt interesserte, uttalte Kevin Unangst hos Microsoft.

Annonse
Brenn musikk CD-er

Ved hjelp av en CD-brenner lar den nye versjonen av Windows Media Player deg nå konvertere digital musikk, som mp3 og Windows Media, til standard CD-er for et vanlig stereoanlegg.

Allikevel mener analytiker Eric Scheirer at det ikke er noe veldig revolusjonerende ved den nye versjonen av det velkjente programmet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse