Bankuttak

Annonse


Høyn sikkerheten på banken selv

Bankuttak

Bankene sliter ennå med å tilby hundre prosent sikkerhet på sine nettjenester, men du som bruker kan beskytte din egen maskin med noen håndvendinger.

Sikkerhetshullene i din egen datamaskin skader det ikke å tette. Hvis du har sikkerhetshull i datamaskinen din, kan utenforstående med relativt enkle knep utnytte disse. Når det er snakk om å utnytte seg av ulike banktjenester på nett, som involverer sparepenger og lønning, skader det neppe å være beredt.

Komplett pakke for sikkerhet

En enkel ting å gjøre kan være å slå av fildeling, men det blir mindre aktuelt dersom man deler tilgang til Internett i et nettverk.

Annonse


Det finnes imidlertid løsninger som kan sikre grunnleggende sikkerhet for hjemmemaskinen. En god løsning er Norton Internet Security 2000 som ble lansert i forrige uke.

– Denne pakken er komplett for Internett sikkerhet og gir beskyttelse av informasjon, forvarer datamaskinen fra hackere og crackere med Norton Brannmur, opplyser Symantec i en pressemelding.

Mulig å blokkere bannerreklame

I tillegg har Norton Antivirus en vaktfunksjon som beskytter mot programmer som kan stjele passord eller ødelegge data. Andre funksjoner er at den kan blokkere bannerreklame, som finnes på de fleste kommersielle nettsider.

Det finnes også andre sikkerhetsløsninger du kan velge på din hjemmemaskin, men så langt er det Norton som tilbyr den mest komplette løsningen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse