IBM TP240 m/mobil

Annonse


Sug etter bærbart

IBM TP240 m/mobilDon MacDonald, sjef for mobilløsninger hos Intel, deltar denne uken på konferansen Go Mobile i Barcelona i Spania.

– Mens markedsanalytikerne hos IDC tidligere har spådd 23 millioner bærbare maskiner, venter vi at det totale markedet vil nå opp i 28-30 millioner enheter i løpet av året, forteller MacDonald til IDG News Service.

Intel vet selvfølgelig godt hvor mange prosessorer som selges.

– Mer bærbart, sier IBM

– Vi merker jo at markedet dreier mer og mer over til bærbart, sier Øystein Norstrøm hos IBM Norge til ITavisen.no.

– Av stasjonære maskiner selger vi nesten bare tunge arbeidsstasjoner og nettverksklienter. Alle skal ha bærbart. Det er ikke bare Internett som fremmer denne utviklingen, men også at de bærbare endelig har fått skikkelig ytelse. Før lå de betraktelig bak de stasjonære, sier Norstrøm.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse