Annonse


Bordbestilling på wap

– Tjenesten egner seg godt for næringsliv, ungdom og andre folk på farten. Nå kan du studere menyen på trikken før du kommer til restauranten, samtidig som du foretar en bordbestilling, sier Arne Bertelsen, kjøkkensjef og eier av Baltazar

Ringer tilbake

Etter bestillingen er lagt inn på wap, ringer restauranten tilbake og konfirmerer bordreserveringen. Baltazar har allerede vært online på web en god stund, blant annet med meny og bordbestilling via e-post.

– PC med Internett er ikke noe du alltid har tilgjengelig, mens telefonen aldri er mer enn en neve unna. Nå skal det mye til for ikke å bli mett, sier restauranteier Bertelsen.

Wap til wapsiden.no/index.wml, eller besøkwww.baltazar.no for å se hva Baltazar har å by på.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse