Annonse


Ranking på Portalen.no

Brukeren gir sine “terningkast” på fire parametre. Utfra dette rankes produkter i forhold til hverandre. I tillegg kan brukeren legge igjen utfyllende anmeldelser, melder Portalen.no.

Utkonkurerer aviser?

– Om få år vil anmeldere i aviser, ukeblader, TV og radio kanskje ha utspilt sin rolle. Hvilken betydning har det hva én person i VG mener om den nye filmen til Tom Cruise, når du kan se hva tusenvis av internettbrukere mener om det samme, hevder redaktør for Portalen.no, Jørgen Helland.

– Konseptet er en slags formalisering av jungeltelegrafen. Der man før har måttet spørre en “kompis som har greie på det” kan man nå få råd direkte fra tusenvis av andre internettbrukere, sier Helland.

Han mener at forbrukerens makt i markedet vil øke betraktelig med det nye tilbudet.

Sjekk selv ut den nye tjenesten på ranking.portalen.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse