Annonse


Microsoft mobber WAP

Microsoft vil ikke legge in støtte for WAP i sin nye Pocket Internet Explorer som er spesialutviklet for lomme-operativsystem PocketPC. Microsoft mener WAP fullstendig mangler funksjonalitet og at langt bedre løsninger vil komme.

– WAP har samme funksjonsrikdom som gamle tekstbasert Dos. Det gir ikke brukerne et levende inntrykk. Det er heller ingen som spør etter muligheten for å kjøre WAP i lomme-PCer, hevdet Microsofts Dilip Mistry på en utviklerkonferanse i Amsterdam.

Microsoft hadde frem til i mars i år planer om legge inn støtte for WAP i lommedatamaskiner, men har nå endret strategi. Hvis noen vil ha WAP så får det bli gjennom andre leverandører, sier selskapet ifølge Computer Sweden.

Spådommer

Annen teknologi kjører om kort tid WAP på skraphaugen, spår analytikere hos IT-konsulentselskapet Ovum i en rapport, som tror operatørene blir nedrent av kunder når teknologien ikke lenger holder mål.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse