Annonse


Spill Gameboy på Palm

Gambit Studios har innsett at i enhver seriøs forretningsmann finnes det også en barnslig spillfantast, og har utviklet programvare til PDA som emulerer den populære bærbare spillkonsolen Gameboy. Palm spill

Overklokking anbefales

Liberty lar deg kjøre de fleste Gameboy-spill, med unntak av de som utelukkende er laget for å spilles i farger.

En del av de mer ressurskrevende spillene gå noe sakte gjennom Liberty, men Gambit har en løsning på dette. Selskapet selger også programmet Afterburner 3.0 som overklokker prosessoren på PDAen til så mye som tre ganger normal hastighet.

Hvor får jeg spillene?

Filer med spill på kan enten lastes ned over nett, eller du kan bruke et eget program for å konvertere dine Gameboy-spill til Libertys eget format. Konverteringsprogram er også tilgjengelig gjennom Gambits websider.

Annonse
Riktignok er ikke knappene på Palms PDAer optimale for å spille actionspill, så det er ikke alle spillene som egner seg til konvertering.

Også Visor

IEmulatoren fungerer på de fleste håndholdte datamaskiner som kjører Palm OS, også Visor.

For mer informasjon, se www.gambitstudios.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse