Annonse


Greenspan-tale beroliget børsen

– Greenspan kan tolkes slik at vi ikke bør bekymre oss så mye for en overopphetet økonomi og et arbeidsmarked ute av kontroll. Sentralbanksjefen signaliserte at han passer på og at ting ser ganske greit ut, sier en analytiker til Bloomberg News.

International Paper og Alcoa bidro til at Dow Jones klatret 0,8 prosent til 10.727,19 poeng.

Uro i forkant av Yahoo!s kvartalsresultater preget utviklingen til Nasdaq tirsdag. Yahoo! falt over fire prosent, og indeksen mistet 0,6 prosent til 3.956 poeng. Da resultatene kom etter børsslutt var de bedre enn de fleste analytikerne ventet, og Yahoo! Steg kraftig i handelen etter børsslutt.

– Yahoo! er en bjellesau for internettsektoren, så dette bør love godt for andre internettselskaper. Vi får se hva som skjer onsdag, sier porteføljeforvalter Robert Streed hos Northern Select Equity Fund til Bloomberg news.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse