Annonse


HPs mobile korstog

– Vi ønsker å være drivkraften bak hver eneste e-tjeneste på Internett, sier en ubeskjeden Steve Muddiman, General Manger for HPs e-services.solutions i Europa, Midt-Østen og Afrika.

HP har etablert seg som en inkubator for bedrifter som ønsker partnerskap og hjelp til å utvikle sine forretningsidéer, og driver forum og utviklersamfunn med baser verden over.

To hundre partnere

Selv om det er et stykke igjen til den ambisiøse målsettingen er nådd, kan Muddiman allerede vise til rundt to hundre selskaper som har gått inn i partnerskap med HP. Blant dem finner vi navn som F-Secure, Nokia, Aspiro, og Digital Bridges.

Mobile e-Services Bazaar gir hjelp med tekniske løsninger, salg, forretningsutvikling, markedsføring, og finansiering til nystartede bedrifter som ønsker å tilby mobile tjenester.

Annonse


– Vi vil gjøre innvesteringer og oppkjøp, men vi tjener hovedsaklig på dette gjennom å fungere som konsulent, og å selge PCer, programvare, og andre apparater. Vi er fremdeles et dataselskap, sier Muddiman til Wapland.no

Skjønner bransjen

Nå er det ikke snakk om et lite dataselskap. HP har 86.000 ansatte, og foruten å ha servert verdensmarkedet med over 120 millioner skrivere, selges alt fra tunge servermaskiner til blekkpatroner og håndholdte dingser i stor stil.

– Vi vet hvordan business-to-business fungerer, og samtidig skjønner vi forbrukere. Denne erfaringen vil vi dele med andre, sier Muddiman.

Mer støtte

HP ruller i disse dager ut sitt nye ende-til-ende kundeservice-nettverk, som inkluderer online- og telefonstøtte døgnet rundt, samt inngående assistanse til utviklingen og drift av nye tekniske løsninger.

Les mer om HPs mobile e-services på www.mobile-bazaar.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse