Annonse


Ny topp i ECsoft

Herland overtar etter Robert Finn Hansen som har vært innleid fra Interforum Partners, og har fungert som interimsleder siden Eivind Ruud som ledet selskapet i 18 år trakk seg tilbake i mai i år.

Herland kommer fra stillingen som divisjonsdirektør for systemintegrasjon i Merkantildata/Getronics, hvor han ledet fagområdene konsulent, rådgivning, salg, prosjekt, logistikk og produktledelse.

eBusiness-erfaring

Fagmiljø ene har vært UNIX, systemadministrasjon, datalagring, Linux, Microsoft, Novell og Oracle. Han har også hatt ansvaret for oppbyggingen av E-business satsningen innen infrastruktur og overfor partnere.

Herland har tidligere erfaring fra selskaper som Xerox, Telenor Bedrift, Publicum Gruppen, Skrivervik Data og Getronics. Han har ni års ledererfaring og har ledet flere omstruktureringsprosesser. Hovederfaringen de senere årene har vært ledelse og utvikling av konsulent- og kompetansepregede miljøer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse