Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spillstol med bevegelse

I Rock ‘n’ Ride-stolen kan du oppleve en hver bevegelse i fly- og bilsimulatorene. Stolen er verdens første hjemmesimulator som leser joystick-bevegelsene.

Rock ‘n’ Ride-stolen er utstyrt med en liten luftkompressor som roterer stolen opp til 55 grader i alle retninger. Når du beveger joysticken litt, beveger stolen seg litt. Når du beveger joysticken mer, følger stolen etter.

Forover/bakover-bevegelsen i styrespaken kan byttes om, slik at stolen simulerer akselreaksjon. .For alle spillFordi Rock ‘n’ Ride-stolen følger bevegelsene i styrespaken, fungerer den sammen med alle spill som bruker analog joystick.

Stolen kan også kontrolleres av programvaren via serieporten, forutsatt at programmet har støtte for det.

Berg-og-dalbane

Hvis opplevelsen blir for heftig, kan du justere og dempe stolens bevegelser.Skjermen bindes fast med kraftige stropper, men produsenten anbefaler ikke skjermer som er større enn 17 tommer. I så fall må setet utstyres med ballast.

Kompressorer støyer, men produsenten oppgir ikke noen data om støynivået. Rock ‘n’ Ride koster drøye 11.000 kroner, pluss moms og frakt, fra www.rocknride.com.