Annonse


Spillstol med bevegelse

Rock ‘n’ Ride-stolen er utstyrt med en liten luftkompressor som roterer stolen opp til 55 grader i alle retninger. Når du beveger joysticken litt, beveger stolen seg litt. Når du beveger joysticken mer, følger stolen etter.

Forover/bakover-bevegelsen i styrespaken kan byttes om, slik at stolen simulerer akselreaksjon. .For alle spillFordi Rock ‘n’ Ride-stolen følger bevegelsene i styrespaken, fungerer den sammen med alle spill som bruker analog joystick.

Stolen kan også kontrolleres av programvaren via serieporten, forutsatt at programmet har støtte for det.

Berg-og-dalbane

Hvis opplevelsen blir for heftig, kan du justere og dempe stolens bevegelser.Skjermen bindes fast med kraftige stropper, men produsenten anbefaler ikke skjermer som er større enn 17 tommer. I så fall må setet utstyres med ballast.

Kompressorer støyer, men produsenten oppgir ikke noen data om støynivået. Rock ‘n’ Ride koster drøye 11.000 kroner, pluss moms og frakt, fra www.rocknride.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse