wap-pizza

Annonse


Virtuell by uten en tråd

wap-pizza– Vi skal være Olav Thon i cyber-space, sier Stein Håvard Ludvigsen, daglig leder i BurstCity.com.

I likhet med andre byer skal BurstCity inneholde ulike kvartaler, og hvert kvartal skal ha et eget tema. I et kvartal skal det være mulig å handle varer, i et annet kvartal tilbys banktjenester, og byen skal selvsagt også preges av kultur og underholdning.

Romlig navigering

Inntjeningen skal komme på salg av eiendommer i byen. I første omgang skal de henvede seg til aktører som ønsker å selge varer og de som gjerne vil profilere seg innenfor et slikt konsept.

– Andre portaler består kun av linker, men i vår by skal det være mulig å navigere romlig, forteller, Ludvigsen, til ITavisen.no.

Annonse


I de siste månedene har Stein Håvard Ludvigsen og en gruppe programmere bygget opp den lille byen fra grunnen. Foreløpig er den kun ferdig utviklet for WAP, men på sikt skal byen være tilgjengelig fra alle trådløse apparat.

Venter på økt båndbredde

I likhet med andre aktører innenfor mobilt Internett, venter de nå på økt båndbredde, men det regner de tar av neste år.

Ennå er ingen avtaler med investorer inngått, men det er ikke her det skal jaktes i første omgang.
-Vårt fokus ligger nå på å få tjenesten i gang, og sørge for at helheten blir ferdig. Nå skal vi oppsøke ulike aktører for å selge dem eiendommer i BurstCity, forteller Ludvigsen.

Burstcity

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse