Annonse


Verdens minste wap-telefon er i Norge

I utgangspunktet skulle S35 vært klar for markedet i månedskiftet mai/juni. Forsinkelser er imidlertid snarere regelen enn unntaket i denne bransjen, og i den sammenheng er tre uker lite. Men ventetiden har sikkert vært lang nok for de som har bestemt seg for at dette er telefonen de bare må ha!

Wapland.no har fått et eksemplar til testing og vi er i full gang med å prøve ut telefonen. Selv om det vil ta noe tid før alle testresultater foreligger bringer vi her en rapport med inntrykkene slik de tegner seg så langt.

Funksjoner

Telefonen er utstyrt med en rekke funksjoner som kalender, avtalebok, kalkulator, valutakalkulator og 4 spill (labyrint, othello, 4 på rad og minesveiper).

Annonse


Dessuten har den alarm, nedtellingsur og stoppeklokke med 1000-deler (kjekt å ha?). Du kan stille inn ulike brukerprofiler, og velge mellom 43(!) ulike ringesignaler, hvorav ett kan være selvkomponert.

Synkroniserbar kalender

Telefonen har IrDA og innbygget modem, og kan ta opp inntil 20 sekunder av en pågående samtale. Kalender og avtalebok kan synkroniseres med Outlook, men dette krever tilleggssoftware på pc-en.

Telefonen har sim application tool kit, noe som gjør det mulig å benytte fremtidige tjenester nedlastet på simkortet og ikke i telefonen. I tillegg har telefonen wap og taleringing.

Verdens minste wap-telefon

S35 er svært brukervennlig, med samme telefonbok og menynavigering som vi kjenner fra S25. Det betyr at det er lett å finne frem i menyen, og at du kan lagre inntil ti telefonnumre i en såkalt VIP-telefonbok. Tastene kan programmeres for å gi raskere tilgang til funksjoner du bruker ofte.

I størrelse er S35 tilnærmet identisk med C35, men skjermen er større og antennen er innbygget. Dermed blir dette verdens minste wap-telefon.

God skjerm

Til tross for de beskjedne ytre målene har C35 en meget god skjerm. Ved å velge bort unødige ikoner kan du få opp 6 linjer med tekst. På denne måten får du mer tekst i vinduet på c35 enn du gjør på Nokia 7110 og Ericsson r320.

Telefonen skiller mellom fete og normale fonter og er lett å lese. Tastene er noe mindre enn på C35, men gir langt bedre respons enn lillebror.

Enklere sms

S35 er dessuten utstyrt med navigasjonstaster på siden. Ved hjelp av disse blar du i wap-modus en side om gangen, slik at du kan lese lange tekster med få tastetrykk. Færre tastetrykk er det også blitt for den som skal skrive meldinger. S35 har T9 prediktiv tekstinput.

Telefonen er altså både velutstyrt og funksjonell. Bare på et par punkter trekkes helhetsintrykket noe ned. Belysningen på skjermen krever brukbart nattsyn, og responsen på tastaturet er faktisk i beste laget. Selv med tastaturlyden avstengt er det fullt mulig å pådra seg omgivelsenes irritasjon med kneppelyden tastene gir fra seg ved bruk.

Prisen på telefonen er ca 3.400,-

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse