Annonse


Palm og Pocket PC på samme lag

BSQUARE lanserte i går (mandag 26. juni) sin nye applikasjon EZBeamTM 1.1, en applikasjon som gjør det mulig for brukere av Windows CE å utveksle elektroniske visittkort, sette opp avtaler og utveksle notatfiler med kolleger som benytter PDA-er medPalm OS.

Trådløs overføring

– Som utvikler av Windows CE-applikasjoner ser vi stor nytteverdi i å kunne utveksle data trådløst mellom Windows og Palms operativsystemer, sier Denise Slocombe, direktør for BSQUAREs Mobile and wireless group.

– Nå kan alle med Windows CE utveksle sin informasjon med Palm-brukere like raskt som de utveksler tradisjonelle visittkort, og uten at de får opp feilmeldinger eller må synkronisere via en PC.

Informasjonen overføres via Ir-porten og krever ingen forhåndsredigering. Filen overføres ved at man velger alternativet ”send” eller ”receive” i filmenyen. Det kreves ingen softwareinstallasjon på Palmen.

Annonse


Programmet er priset til 20 dollar (177,6 kroner) og skal være i salg fra juli.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse