Annonse


Nokia i sync

Nokia er en av forkjemperne for SyncML, protokollen som skal gjøre det enkelt å synkronisere data trådløst mellom mobile og faste terminaler. På en SyncML-samling i Los Angeles fredag, demonstrerte Nokia praktisk bruk av teknologien, for første gang.

Håper på de facto-standard

– SyncML er en av teknologiene som muliggjør Nokias visjon om et mobilt informasjonssamfunn. Demonstrasjonen viser at SyncML har potensial til å raskt kunne bli de facto-standard får synkronisering, både trådløs og ellers, sier Janne Normalainen, visepresident i Nokias Digital Convergence Unit.

SyncML synkroniserer via den velbrukte internettprotokollen http, og har ifølge Nokia trukket til seg over 250 selskaper som vil støtte standarden.

Annonse


For mer informasjon om SyncML, besøk www.syncml.org.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse