Bil

Annonse


iGroup med henda på rattet

BiliGroup fortsetter sin satsing på netthandel, og skal nå selge biler på Netshop. Oppkjøpet av nettbutikkene BilNett og Agard Norge, er første skritt på veien på å bli størst på bruktbilmarkedet i Norge. Videre vekst skal sikres gjennom ytterligere oppkjøp, skriver Finansavisen.

Barberer kostnadene

– Vi er de eneste som selger biler kun via Internett, og vi kan barbere kostnadene fordi vi har et bra kontaktnett hos leverandørene, lite kostnader og ingen kostnader med butikk, sier Per Arne Fossheim i Agard Bil.

Fossheim tror skepsisen mot å kjøpe dyre kapitalvarer over Internett er i ferd med å forsvinne. Foreløpig er det de billige forbruksvarene som selger mest over nett.

– Rene netthandelsbutikker for biler passer godt inn i vårt konsept, sier Jørgen Waaler, adm. direktør i iGroup.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse