Annonse


Trådløs nett ut til folket

Wireless Communication AS, som er et heleiet datterselskap av WiCom ASA og Commit-kjeden har inngått strategisk samarbeid som omfatter salg av trådløse dataprodukter for innendørs nettverk og utendørs trådløse WAN.

Avtalen omfatter oppbygging av lokal kompetanse innen trådløs datakommunikasjon hos alle Commit-forhandlere i hele Norge. Commit har et landsdekkende forhandlerapparat med 40 butikker.

– Commit innehar en viktig kompetanse innen trådløs telefoni, som nå også blir trådløs datakommunikasjon, sier adm. direktør Lars Sandtorv i Wireless Communication AS.

Trådløs data til folket

Trådløs datakommunikasjon er nå blitt standardisert på en standard som heter IEEE 802.11b. Dette er en ny høyhastighetsstandard på 11Mbps.

Annonse


Et 11Mbps PC-kort koster i dag under 2.000.- , og kortet kan brukes hjemme, på kontoret og andre steder hvor det er trådløse nettverk.

– Vi ser at aktiv markedsføring og profilering i butikker blir mer og mer viktig. Målet til WiCom er å være den ledende leverandøren av trådløse nettverk i Skandinavia. Avtalen med Commit gjør de trådløse produktene mer synlige hos sluttbrukerne og markedet vil vokse raskere, sier Sandtorv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse