Annonse


Gratis kvalitetsbøker til Pocket PC

Barnes & Noble er en av Amerikas største og mest kjente bokkjeder. De siste årene har de også prøvd å ta over grepet Amazon.com har hatt på nettsalg av bøker, men er vel ikke helt fremme, ennå. Uansett, selskapet har slått seg opp på elektroniske bøker, som du kan få gratis.

Enormt utvalg

Men Timeline med Michael Crichton er langt fra det eneste som er verdt å nevne i denne samlingen av bøker. Det vil ta alt for mye plass å nevne alle forfatterne som omfattes av tilbudet, men her er noen av de mest kjente:

 • Great Expectations – Charles Dickens
 • Wuthering Heights – Emily Brontë
 • Dracula – Bram Stoker
 • The Time Machine – H. G. Wells
 • The Fall of the House of Usher – Edgar Allen Poe
 • Tom Sawyer – Mark Twain
 • Peter Pan – J. M. Barrie

  I tillegg finnes det en rekke bøker innen kategoriene historisk skjønnlitteratur, faglitteratur, Star Trek (?), klassisk skjønnlitteratur og barnebøker.

  Annonse


  Alt er gratis?

  Ifølge det nye CE-nyhetsbrevet fra Microsoft kan man ved å besøke sidene til den enorme bokhandelen Barnes & Noble laste ned seks bøker gratis til din Pocket PC.

  Etter litt research tyder det imidlertid på at man kan laste ned alle bøkene som ligger på sidene, men siden noen av bøkene krevde at man registrerte seg (man trenger serienummeret til en Pocket PC) ble det vanskelig å bekrefte dette. Ikke minst siden jeg uheldigvis ikke sitter med en Pocket PC hvor jeg kan prøve det ut.

  Genialt tiltak

  Hvorfor ikke flere setter i gang med slike tilbud skjønner jeg ikke, for det er ingenting som stimulerer kjøpelysten min slik som disse tilbudene. For noen skarve tusen kan jeg få tilgang til en rekke av de klassiske verkene som jeg alltid har hatt lyst til å lese, og det gratis.

  Hvis du laster ned de bøkene jeg har nevnt ovenfor ville de ut fra de vanlige Barnes & Noble-prisene kostet i hvert fall bortimot tusenlappen, og da har vi lagt godviljen til. Uansett gir dette stjerne i boka for Microsoft.

  Har du Pocket PC og lyst til å benytte deg av tilbudet kan du bare logge deg inn på ebooks.barnesandnoble.com/pocketpc/index.asp

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse