Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tysk villdyr til norske wappere

Det tyske wap- og nettstedet wapjag.com har nå lansert en søketjeneste for wapsider over hele verden. Også norske mobilsurfere har fått sin egen utgave.

Wapjag, ”the jaguar of wap” som de selv kaller seg, har en en stund kunnet tilby en tjeneste for å lage wapsider, hvor hele prosessen foregår online på det tyske selskapets websted.

I førti land

Nå har Wapjag også laget en søketjeneste og tjenesteoversikt for wap, og gjort denne tilgjengelig i førti land. Norge er blant de heldige som har fått en egen norsk utgave av søkesiden, på no.wapjag.com.

No.wapjag fungerer som Wapjags nye hjemmeside i Norge, og i tillegg til å kunne søke på forskjellig tjenester, kan du også derfra lage dine egne wapsider. I tillegg har wapjag lagt inn en liten nyhetsoversikt med stoff om mobilt Internett.