Foto: Jørgen Berner Ross

Annonse


Tele1 Europe med mobil

Foto: Jørgen Berner RossSelskapet vil kun tilby én abonnementstype – med en fast samtalepris. De mener dette vil gjøre det enklere for bedriftene å være mobilkunder.

Samtaleprisen er 81 øre per minutt innen Norge, og fra Norge til de nordiske landene – uavhengig av abonnementstype hos mottaker.

Via NetCom

Bakgrunnen for at Tele1 Europe nå kan tilby landsdekkende mobiltelefoni er en avtale med Netcom GSM. Tele1 Europe håper dermed å framstå som en totalleverandør av teletjenester til det norske bedriftsmarkedet.

– Med GSM kompletterer vi vårt tilbud til bedriftsmarkedet. Vi utvikler nå en rekke nye tjenester for å forenkle og effektivisere styring av “mobilflåten” i bedriftene, sier adm. direktør Pål E. Vegard i Tele1 Europe AS.

Annonse


Selskapet opplyser at det dreier seg om dedikerte nummerserier, felles faktura, web-faktura og web-basert styring av mobilbrukerne.

Ved lansering er følgende tjenester inkludert i abonnementet: a-nummervisning, SMS, samtale venter/hold, nødsamtaler, utgående data og telefaks og voice-mail.

Tele1 Europe er tildelt nummerseriene 400 00 000 -400 49 999 og 401 00 000-401 49 999.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse