Annonse


Nett-krangel med avis

Avisen i flere artikler har gått Icon- og Letsbuyit.com-gründer Johan Staël von Holstein kritisk etter i sømmene.

– Dette er den verste skittkastingskampanjen noensinne. Peter Kadhammar er en… en idiot! raser Norden-sjef for Letsbuyit.com, Magnus Wistam, om Expressens journalist.

Boikott-oppfordring

Wistam oppfordrer sine kollegaer i andre nettfirmaer til en boikott av Expressen.

– Johan har ene og alene bygget opp bildet av Sverige som en fremtidsnasjon i utlandet. Han har gjort mer enn noen annen for å løfte oss fra å være et tregt industriland. Og så gjør man dette mot ham. Vi vil ikke fortsette å holde en avis som skriver slik skit under armene, sier han.

Annonse


Expressen hevder på sin side at de tar annonseboikotten med stor ro.

– Det er er en uventet primitiv reaksjon fra noen som arbeider i det jeg oppfatter som en sofistikert bransje. Men så er, etter det jeg forstår, familien von Holstein storeiere i Letsbuyit. Det forklarer vel en del, sier Expressens sjefredaktør Staffan Thorsell til mediemagasinet Resumé.

Origo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse