Annonse


Nokia-hjelp til døve ører

Nokia Inductive Loopset LPS-3 er utviklet for bruk på Nokia 3210, samt 8200- og 8800-serien. Utstyret består av en ledning som slynges rundt brukerens hals og tilsluttes undersiden av mobiltelefonen. Utstyret veier ikke mer en 60 gram

Ny og forbedret

LPS-3 sender tale fra telefonen til høreapparatet, og sørger for optimalt lydnivå og redusering av bakgrunnsstøy. I tillegg er den nye slyngen utstyrt med en egen knapp for å svare på innkommende samtaler, slik at du slipper å bruke tastene på telefonen i det hele tatt når noen ringer deg.

Forgjengeren til LPS-3, Nokia LPS-1, var det første produktet av sitt slag i verden. Før den tid var tunghørte som brukte hørselsapparat utestengt fra mobiltelefoni på grunn av forstyrrelser skapt av de digitale signalene. Nå støtter alle høreapparat denne teknologien, hevder Nokia.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse