Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billigere med mobil på ferie

Nå skal det bli billigere å bruke mobilen hvis du er utenlands i ferien. Det er ventet at en nytt studie satt i gang av EU krever at de europeiske roaming-prisene må forsvinne.

Ifølge Ewan Sutherland, executive director i International Telecommunications Group, vil press fra store europeiske multinasjonale selskaper og EU føre til at roaming-utgiftene vil gradvis falle bort.

Regulert Norge?

EU har satt i gang et studie av roaming-avgiftene og det er ventet at det vil komme en konklusjon på dette studiet i slutten av sommeren. Sutherland mente også at man de ville få vite hvilke markeder som trenger en mer detaljert regulering, skriver Total Telecom.

Roaming-avgifter er kostnadene du betaler for å kunne bytte mellom forskjellige operatører når du er i utlandet.