Annonse


Sparebanken Pluss med mobilbank

– Vi er første sparebank med mobilbank på wap. Så vidt vi vet er vi også den eneste banken i Norge som tilbyr tilsvarende tjenester på SMS, sier Svein-Erik Svendsen, produktutviklingssjef i Sparebanken Pluss.

Sparebanken Pluss har valgt å kalle tjenesten sin for MobilBank, og ikke wapbank, siden de også retter seg mot mobilbrukere som ikke har wap, forklarer Svendsen.

Tjenestene

Blant de tjenestene du finner på MobilBank er saldoinformasjon, siste transaksjoner, overføringer mellom egne konti, forfallsregister, oversikt over alle innskudd og lån (kun på wap), og endring av kontofonkoden.

Annonse


– Tilgjengelighet er nøkkelordet her. Vi har flere tusen kunder utenfor Agder, og ønsker å tilby banktjenester til alle våre kunder, uansett hvor de måtte befinne seg, sier Svendsen til wapland.no

Bare 20 prosent av regningene som går gjennom Sparebanken Pluss betales manuelt. 19 prosent av betalingene ble utført med nettgiro den siste måneden, mens 18 prosent gikk gjennom telegiro.

Mer informasjon om mobilbanken finner du på sparebankenpluss.no/mobilbank.

Wap-tjenesten finner du på wap.sparebankenpluss.no, hvor du også finner en demo av tjenesten. I tillegg har tjenesten blitt lagt ut på NetCom og Telenors portaler.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse