Regeringens web

Annonse


En million kjøper aksjer i Telia

Regeringens webMandag kveld undertegnes salgsavtalen, og prisen på aksjen blir da fastsatt. Klokken ni tirsdag morgen holder næringsminister Bjørn Rosengren pressekonferanse om børsintroduksjonen. Først klokken tolv vil aksjene i Telia kunne handles fritt på børsen i Stockholm.

Tirsdag vil også de nye aksjeeierne få vite hvor mange aksjer de har fått, og hvor mye de skylder.

Lars Georgsson, som er Rosengrens pressesekretær, sier til avisen Dagens Nyheter at antallet som skal kjøpe aksjer nærmer seg millionen, og at interessen overtreffer alle forventninger.

I følge det svenske Næringsdepartement har over 200.000 personer tegnet seg for aksjer i Telia onsdag og torsdag. Totalt skal 434.000 ha kjøpt aksjer, og 600.000 har meldt at de skal ha aksjer i selskapet.

Annonse


Telia vil være den svenske aksjen som blir spredd på flest hender.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse