Annonse


Siste skrik: lommekino

For filmelskere kan Internett være en spennende kilde til ting som du aldri ville hatt sjansen til å se på din lokale filmklubb. Men ikke bare kan du bruke PC-en som privat kino, nå kommer også filmene på PocketPC og Palm.

Filmene

Det nettbaserte filmselskapet Atomfilms.com er blant de første til å kunne tilby nedlasting av film spesielt tilpasset PDA. Gjennom AtomToGo har de allerede et tyvetalls kortfilmer og animasjoner tilgjengelig på sine nettsider.

Siste nytt er at også Undergroundfilm.com skal gjøre sine filmer tilgjengelig for mobile filmelskere. Selskapet fokuserer generelt på å etablere et nettbasert filmmiljø og de har allerede en rekke titler i arkivet som de vil klargjøre for Palm, Pocket PC og andre håndholdte plattformer.

Annonse


Spilleren

Både Atomfilms og Undergroundfilm jobber tett med utviklerne ActiveSky, som har laget sitt eget medieavspillingsprogram. Selskapet har ifølge ZDNet allerede registrert nesten fem tusen nedlastinger av programmet for PocketPC. De slapp nylig også en versjon til bruk for Windows CE, mens egne versjoner for Palm og EPOC skal være rett rundt hjørnet.

ActiveSky kan lastes ned gratis på www.activesky.com.

Er du ute etter filmer kan du begynne på www.atomfilms.com. Om ikke lenge vil du sannsynligvis kunne finne spennende saker også på www.undergroundfilm.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse