Annonse


Pico Fotball til nye wap-spillere

For det svenske selskapet Picofun har inngått en distribusjonsavtale med den danske mobiloperatøren Mobilix, som da blir den første i Danmark til å tilby football manager-spillet til sine abonnenter.

Inntektene som kommer i forbindelse med spillet vil fordeles mellom Mobilix og Picofun.

Blir gjennombrudd

– Avtalen med Mobilix styrker vår overbevisning om at spill og underholdning er det som vil medføre at wap-telefonene for sitt store gjennombrudd i markedet, sier Johan Lenander, CEO i Picofun.Syrén, Fredrik

Annonse


– Responsen på spillet har vært veldig bra. Vi har et par hundre som spiller spillet, selv om vi hadde noen tekniske problemer i starten. Disse er løst nå sier Fredrik Syrén, VP Marketing i Picofun til wapland.no.

Snakket med Telenor

Svenskene regner allikevel ikke med å hvile på laurbærene etter avtalen med danske Mobilix. De regner med å ta steget videre ut i Europa i løpet av kort tid.

– Vi er i dag i samtaler med en rekke av Europas ledende mobiloperatører og vi regner med at vi kan tegne nye distribusjonsavtaler med en del av disse selskapene i løpet av de neste ukene, sier Lenander.

– Vi snakker også med Telenor om å bli lansert i Norge, men det er vanskelig å si noe om hvordan det vil gå. Man vet jo aldri hva som skjer før en avtale er skrevet under, sier Syrén.

Trenger underholdning

Mobilix på sin side gleder seg over at de nå kan tilby en ny og populær underholdningstjeneste på sin wap-portal.

– Vi arbeider veldig fokusert med å hele tiden kunne introdusere nye infromasjons- og underholdningtjenester til vår nylanserte mobile Internettportal. Samarbeidet med Picofun er en viktig del i gjennomførelsen av denne strategien, sier Mobilix’ produktansvarlig, Jakob Preben-Andersen.

– Folk har sin mobiltelefon tilgjengelig hele dagen og det vil hele tiden oppstå situasjoner som gjør at man har behov for enten informasjon eller underholdning, sier han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse