Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bedre billigskriver fra HP

Hewlett Packard kommer nå med nye DeskJet 640C, en rimelig fargeskriver som både er bedre, raskere og billigere enn billigskriveren DeskJet 610C.

HP DeskJet 640C
Nye DeskJet 640C har en listepris på 1000 kr med moms. I dag er den noe dyrere DeskJet 610C, den billigste HP-skriveren på det norske marked.

Den nye DeskJet-en er et klart bedre kjøp:
– Den har både USB- og parallell-kontakt, forbedret PhotoRet I- og ColorSmart III-teknologi, og kan tilkobles både PC-er og Mac-er, forteller Benedicte Christensen hos Hewlett-Packard Norge.

Raskere enn 610C

DeskJet 640C er også raskere enn gamle 610C. Mens DeskJet 610C presterer henholdsvis fire sider per minutt i svart/hvitt, og én side per minutt i farger, skriver DeskJet 640C henholdsvis seks og tre sider.

Denne hastigheten gjelder vel å merke kladdutskrifter.

Egen fotopatron

HP DeskJet 640C har både sort patron og fargepatron, og kan skrive fotokvalitet når den utstyres med fotopatron. ColorSmart III-teknologien velger automatisk beste farge- eller gråtone. Skriveren benytter dessuten SmartFocus-teknologi som eksempelvis gir skarpere detaljer på lavoppløsningsbilder fra Internett. Skriveren kan både prestere utskrift av notater og plakater.

Ingen Apollo til Norge

I noen andre land leverer HP billigskrivere under merkenavnet Apollo, men disse skriverne vil ikke bli tatt inn til det norske marked. I Norge koster de aller billigste blekkskriverne bare 500-600 kroner.

Den nye HP-skriveren har fått nytt design med blått, gjennomskinnelig lokk, og runde former, og er leveringsklar en av de nærmeste dagene.