HP DeskJet 640C

Annonse


Bedre billigskriver fra HP

HP DeskJet 640CNye DeskJet 640C har en listepris på 1000 kr med moms. I dag er den noe dyrere DeskJet 610C, den billigste HP-skriveren på det norske marked.

Den nye DeskJet-en er et klart bedre kjøp:
– Den har både USB- og parallell-kontakt, forbedret PhotoRet I- og ColorSmart III-teknologi, og kan tilkobles både PC-er og Mac-er, forteller Benedicte Christensen hos Hewlett-Packard Norge.

Raskere enn 610C

DeskJet 640C er også raskere enn gamle 610C. Mens DeskJet 610C presterer henholdsvis fire sider per minutt i svart/hvitt, og én side per minutt i farger, skriver DeskJet 640C henholdsvis seks og tre sider.

Denne hastigheten gjelder vel å merke kladdutskrifter.

Annonse


Egen fotopatron

HP DeskJet 640C har både sort patron og fargepatron, og kan skrive fotokvalitet når den utstyres med fotopatron. ColorSmart III-teknologien velger automatisk beste farge- eller gråtone. Skriveren benytter dessuten SmartFocus-teknologi som eksempelvis gir skarpere detaljer på lavoppløsningsbilder fra Internett. Skriveren kan både prestere utskrift av notater og plakater.

Ingen Apollo til Norge

I noen andre land leverer HP billigskrivere under merkenavnet Apollo, men disse skriverne vil ikke bli tatt inn til det norske marked. I Norge koster de aller billigste blekkskriverne bare 500-600 kroner.

Den nye HP-skriveren har fått nytt design med blått, gjennomskinnelig lokk, og runde former, og er leveringsklar en av de nærmeste dagene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse