Annonse


Wapland.com er lansert

– Målet er at Wapland.com i løpet av året skal etablere seg som verdens ledende nettsted for mobilt Internett. Vi har etablert ett nettverk av journalister i blant annet USA, Japan, Kina, Storbritannia, Tyskland, Sverige, Finland og selvsagt Norge, sier ansvarlig redaktør i Wapland.com, Joachim Bamrud.

Kommer på andre språk

Men det er ikke stopp med den engelskspråklige Wapland.com og den norske wapland.no. Det er planer om å lansere lokaliserte versjoner i en rekke områder.

– Vi planlegger å lansere Wapland på en rekke andre språk, men det er vanskelig å si helt eksakt når dette vil skje. Men i løpet av de neste 12 månedene vil nok mye ha skjedd som ytterligere vil styrke vår posisjon som den verdensledende nyhetsformidleren om mobil Internett, sier Bamrud til wapland.no.

Annonse


Tungt og lett

Allerede fra dag én vil siden inneholde en rekke nyheter, større bakgrunnsartikler, samt omfattende tester av terminaler og tjenester. Siden vil også inneholde dybdeartikler, anmeldelser av wap-sider, kalender med oppdatert oversikt over de viktigste konferansene over hele verden, samt praktiske tips for alle brukere av mobile tjenester.

– Wapland.com skal skjære gjennom alt hypet slik at både private og profesjonelle lesere får den informasjonen og de analysene de trenger for å kunne følge med i utviklingen og for å sikre seg mot å kjøpe feil utstyr, sier Bamrud.

– Vi satser også på at våre diskusjonsfora skal bli viktige møteplasser både for forbrukere, mobilbransjen og wap-utviklere, sier Bamrud.

Eksempler på hva man kan finne hos wapland.com er en eksklusiv titt på Motorolas wap-strategi, en reportasje som går i dybden på m-commerce, en artikkel om David Bowies nye BowieBanc wap-bank og en større artikkel om den japanske suksesshistorien i-mode.

Ta en titt på vår nye tjeneste her: www.wapland.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse