Annonse


I-Burst får grønt lys

Amerikanske ArrayComm har fått innvilget lisens av FCC (Federal Communication Commusion) for kommersiell testing av sitt nye bredbåndssystem i San Diego, California.

Finner deg

I-Burst tar i bruk AarrayComms teknologi for “smarte” adaptive antenner, IntelliCell. I stedet for at antenner i mobilnettet sender signaler ut i alle retninger, sørger IntelliCell for å konsentrere overføringen mot det området hvor mottakerens telefon befinner seg.

På denne måten blir nettet belastet på en mer fornuftig og økonomisk måte, noe som gjør at I-Burst angivelig kan yte hele 40 Mbps totalt, på en hvilket som helst lokasjon. For hver enkelt bruker vil dette ifølge ArrayComm tilsvare 1 Mbps eller mer, altså tre ganger raskere enn UMTS.

Annonse


Fra sommeren 2001 vil tusenvis av kunder i San Diego få tilgang til I-Burst, og ArrayComm håper å kunne følge opp kort tid etter med full dekning i de hundre største byene i USA.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse