Annonse


Suksess for nye Ericsson-telefoner

Ikke bare har telefonene, T36 og R520 imponert med sin nyvinnende teknologi. De to telefonene kan sammen sette opp en skryteliste som inkluderer wap, bluetooth, hscsd, gprs og tre bånd.

Men Ericsson har alltid vært gode på teknologi. Hvis de nå også kan vise at de har fått dreisen på design kan det hende at Nokia begynner å skjelve i buksa.

Skjelver Nokia?

Ifølge våre egne lesere kan ting tyde på at dette kan skje. For de nye telefonene har fått overveldende positiv kritikk i vår uformelle spørrerunde.

Annonse


Hele 53,3 prosent (80 av 150 lesere) synes de nye telefonene er ”skikkelig fete”, mens 16 prosent (24 lesere) synes T36 og R520 er ”kule”. Videre synes 10,7 prosent (16 lesere) at de er ”ålreit”.Ericsson T36

De som ikke kan fordra telefonene er tydeligvis i mindretall med bare 20 prosent (30 av 150 lesere) som synes telefonene er direkte ”stygge”.

Det er viktig å presisere at Wapland.nos spørreundersøkelse ikke egner seg som statistisk materiale. For man vil jo aldri kunne vite hvem som har trykket og hvor disse eventuelt jobber 🙂

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse