Annonse


Borgwap.com – en lokal portal

– De andre satser internasjonalt. Vi tror derimot at det er lokale ting som opptar folk. Derfor går vi motsatt vei – ned på lokalnivået, sier salgsleder Even Akselsen i Borg Svakstrøm.

Tjenesten kan ved første øyekast minne om andre portaler på wap, med nyheter og linker til diverse wap-tjenester. Men det som gjør Borgwap spesiell er det lokale tilsnittet i innholdet.

Med lokalmedia i ryggen

Ved å samarbeide med byens største lokale mediekanaler, Sarpsborg Arbeiderblad og Radio 3, kan Borgwap servere nyheter og tjenester som er av spesiell interesse for innbyggerne i Sarpsborg.

Annonse


– Dette er jo ting som du kan finne frem til på web, men det eneste stedet du får dette innholdet på mobiltelefonen er gjennom vår portal, sier Akselsen til wapland.no.

Avisen og radiostasjonen sørger selv for å holde innholdet kontinuerlig oppdatert, med de siste nyhetene, været og lokale badetemperaturer. Man kan til og med slå opp på portalen for å finne ut hvor det er billigst å fylle bensin i Østfold.

Fikser telefonene

Siden Borg Svakstrøm er mobilforhandler, har de en glimrende tosidig mulighet til å markedsføre både portalen og telefonene sine, ved å forhåndsprogrammere Borgwap som startside på nye telefoner som selges.

Både Sarpsborg Arbeiderblad og Radio 3 har de siste ukene kjørt reklamekampanjer for den nye byportalen, som ble lansert på mandag.

Bare begynnelsen

Borg Svakstrøm er i full gang med å knytte seg til andre organer i Sarpsborg og de håper snart å være på pletten med informasjon og bestillingstjenester for blant annet kino, teater, konserter, restauranter, og hoteller.

Forhandleren er medlem i Mobildata Kjeden AS, som har lignende planer for flere sine forhandlere over hele Norge. Det varer nok ikke lenge før flere wap-byer spretter opp på Norgeskartet.

Besøk Sarpsborg på wap.borgwap.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse