Annonse


Sikre toner fra Melody

Baltimore står bak en sikkerhetsløsning for mobilt Internett, som heter Telepathy WAP Security Toolkit (WTS). Systemet er fullt kompatibelt med Wireless Transport Security Layer (WTLS) og er en integrert del av Melody Wap Gateway.

Når endene er gode

WTS krypterer informasjonen hele veien fra wap-terminalen til firmaets server og er et såkalt “end-to-end” sikkerhetssystem.

– Mobilt Internett muliggjør mer fleksible arbeidsmetoder, som på sin side skaper nye forretningsmuligheter. Men bedrifter og organisasjoner bør også være klar over at mobilt Internett medfører en potensiell risk, sier teknisk sjef Jon Martinsson i en melding fra Melody.

Annonse


Telepathy WTS skal sørge for integritetsbeskyttelse og tunge rutiner for autorisering av brukeren. Melody Wap Gateway kjører på Windows NT, Windows 2000, Unix, Lunix, og Solaris

Ny wap-mail

Samtidig lanserer Melody i dag en ny versjon av sin programvare for wap-mail, som nå blant annet har utvidete muligheter for adresseboken. Det kommer nå også på flere språk.

Melody Interactive Solutions er et svensk firma som utvikler programvare for mobilt Internett. Selskapet har blant annet Telenor Ventures som investor.

Gratis testversjon av gatewayen og Melody Wap Mail 1.2 finner du på www.melody.se.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse