UPC Logo

Annonse


Mer telefoni fra UPC

UPC LogoUPC lanserte tidligere i år fastaksess (analogt og ISDN) til bedriftsmarkedet. Med fast forvalg og prefiks får nå flere Oslobedrifter tilgang til UPC, uten at de er fysisk knyttet til UPCs bredbåndsnett.

For bedriftskunder som allerede er tilknyttet UPCs bredbåndsnett betyr dette at de kan flytte telefonitrafikk fra sine øvrige lokasjoner via UPC.

– Vi ønsker å tilby bedriftskundene rimeligere telefonitjenester. Bedrifter i Oslo kan beholde sin nåværende leverandør av telefonitjenester, samtidig som de kan benytte seg av UPCs lave samtalepriser og volumrabatter, heter det i en pressemelding fra produktsjef Petter Tidemand.

Volumrabatter

Bedriften beholder sine eksisterende forbindelse og er fortsatt knyttet til sin nåværende leverandør. Gjennom forvalg blir alle samtaler rutet til UPCs bredbåndsnett. Ringer bedriften samtaler for mer enn 10.000 kroner i måneden oppnås i tillegg volumrabatter.

Annonse


Velger bedriften UPCs prefiks, som er 1503, kan kunden selv bestemme hvilke samtaler som skal gå over UPCs bredbåndsnett.

Dette gjøres ved at prefikset programmeres inn i bedriftens hussentral, eller at kunden slår 1503 foran hvert telefonnummer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse