Annonse


Bluetooth PC-kort lansert

Bluetooth er en trådløs teknologi som gjør at man via radiobrikker får muligheten til rask trådløs utveksling av data mellom en rekke enheter innenfor et begrenset område

Telefon til bærbar

Det er på bransjemessen CommunicAsia i Singapore denne uken hvor Ericsson har bombardert markedet med nye produkter, som mobiltelefonene T36 og R520. Begge disse telefonen inkluderer muligheten for den nye trådløse teknologien.

Men for å få disse Bluetooth-telefonene til å for eksempel virke med den bærbare PC-en må du ha et ekstrakort som gir maskinen Bluetooth. Det er dette svenskene nå har lansert med sitt Bluetooth PC Card DBP-10.

Annonse


For det nye PC-kortet fra Ericsson er et PCMCIA-kort (Type II PC Card) som man ved å putte det i den bærbare vil få en meget rask trådløs forbindelse med mobiltelefonen. Da kan man på en enklere og raskere måte blant annet overføre e-post og synkronisere data.

Kommer til jul

De nye produktene fra Ericsson er ventet å komme før jul, både det nye PC-kortet og de to nye mobiltelefonene. Selskapet har også et headset med Bluetooth som skal dukke opp i løpet av sommeren.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse