Annonse


Bedre wap-bank hos DnB

For nå kan du sjekke hvordan det ligger an med balansen på kredittkortet ditt fra mobilen, og begynner det å bli dårlig med penger på den vanlige kontoen kan du enkelt overføre penger rett fra MasterCard-kortet. En ny tjeneste som DnB ikke overraskende er stolt av.

– Heldigvis har vi vært langt hissigere med utviklingen av vår wap-bank enn vi var med utviklingen av nettbanken da den kom, sier Thomas Torjusen, Prosjektleder WAP i DnB til wapland.no.

Nye tjenester

Men det er mer en MasterCard-funksjonalitet DnB kan by på i denne omgang. Her ser du en liste over de nye tjenestene:

Annonse


 • Kontrollere saldo og siste bevegelser på sine konti
 • Overføre penger mellom egne konti
 • Kontrollere saldo og siste bevegelser på MasterCard
 • Overføre inntil disponibel kreditt fra MasterCard til brukskonto

  Venter på ny teknologi

  Den nye funksjonaliteten som DnB har lansert vil komme i tillegg til gammel funksjonalitet i tjenesten, som betaling av regninger over telegiro. Er du interessert i å betale regninger utenom telegiro-prinsippet må du derimot vente en stund.

  – Vi håper å kunne lansere vanlig regningsbetaling til høsten, men det kommer litt an på hvor langt teknologien har kommet, sier Torjusen.

  Problemet er at DnB i likhet med resten av mobilverdenen venter på at Java (i forbindelse med MexE) skal gjøre sitt inntog på mobilen, slik at man kan laste ned sikre applikasjoner direkte på telefonen. Dette er ventet at man vil se en slik utvikling i løpet av sommeren eller tidlig høst.DnB (skjermbilde)

  Test demo

  Har du ennå ikke investert i en wap-telefon kan du likevel teste ut tjenesten. DnB har laget en demo hvor du ser hvordan det virker i praksis.

  Se demoen av wap-banken til DnB her: www.dnb.no/wap/

  Har du allerede wap-telefon og lurer på hvor tjenesten finnes er den på den original adressen: wap.dnb.no

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse