Croft, Lara Seatreklame

Annonse


Lara Croft kjører SEAT

Croft, Lara SeatreklameLara Croft er en digital personlighet som etter hvert har opparbeidet seg litt av en kultstatus.

Debuten hadde Lara i det nå klassiske dataspillet Tomb Raider, hvor hun bevæpnet med alskens våpen akrobatisk utforsker ruiner og templer, iført minishorts og tettsittende topp.

Etter suksessen med Tomb Raider kom det naturligvis et halvt dusin oppfølgere til spillet, og den sexy spillheltinnen ble dataverdenens nye forsidepike, med en påfølgende hærskare av dedikerte fans.

Annonse


Se reklamefilmen

Siste nytt er at det spanske bilmerket SEAT og EIDOS, spillselskapet bak Tomb Raider, har laget en kul animert reklamefilm med Lara i hovedrollen. Filmen er en slags parodi på Tomb Raider, hvor Lara bruker spillets menysystem til å velge seg forskjellige bilmodeller (i stedet for våpen og verktøy).Du kan blant annet se filmen gjennom nettstedet C:Temp .

Jolie skal spille Lara

Ellers er det nå bestemt at Tomb Raider skal filmatiseres, og hovedrollen som Lara Croft har gått til lekre Angelina Jolie (bildet). Regien er ved Simon West, kanskje mest kjent for å stå bak »Con Air» og »Generalens Datter».Vil du vite mer om Lara Crofts eventyr og Tomb Raider, besøk nettstedet tombraiders.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse