Hopp til navigasjon Hopp til innhold

BT vil bli rå på wap

British Telecommunications (BT) har gått ut og sagt at de vil bruke over 2.1 milliarder kroner på å utvikle tjenester innen mobilt Internett.

BT har tegnet strategisk partnerskap med over 30 selskaper for å tilby tjenester for mobilt Internett verden over, melder Reuters.

– 2.1 milliarder vil være det sammenlagte globale forbruket, og inkluderer nye tjenestelanseringer og aktiviteter med samtlige av de operatørene vi samarbeider med, sier Tim Copper, direktør for den asiatiske avdelingen av BTs mobile internettenhet.

BT har virksomhet forbundet med partnere verden over, inkludert Maxis Communications i Malaysia og SmarTone Telecommunications i Hong Kong. Maxis annonserte nylig lanseringen av en waptjeneste som gir mobil tilknytting til 110 forskjelling websteder.