Annonse


Linux profesjonaliseres

Samarbeidet omfatter sertifisering og markedsføring av Fujitsu Siemens Computers plattformer med SuSe Linux til alle Intel-baserte systemer som blant andre Primergy tjenere og Celsius arbeidsstasjoner.

Linux i sentrum

– Samarbeidsavtalen er et viktig skritt mot 24-timers support til våre kunder. De siste to årene har Linux vært i sentrum for utviklingsarbeidet hos Fujitsu Siemens Computers, og vi har støttet denne utviklingsprosessen både ved egen produktutvikling og gjennom vårt bidrag til Open Source”, sier Dr. Joseph Reger som er ansvarlig for strategisk markedsføring hos Fujitsu Siemens Computers.

I tillegg dekker avtalen kontinuerlig utdannelse samt oppbygging av Linux kunnskap og support for Fujitsu Siemens Computers, ITS og SBS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse