Annonse


Norske Ibas inn i Asia

Ibas inngår omfattende distribusjonsavtale med tyske Relectronic-Remech i Singapore, verdens ledende selskap innen katastrofesikring (Disaster Recovery).

Ibas opplyser at avtalen innebærer distribusjon av samtlige tjenester og produkter fra det München-baserte selskapets Singapore-avdeling. I første omgang angår avtalen datarekonstruksjon. Ibas opplyser imidlertid at også datasletting blir aktuelt å eksportere i løpet av kort tid.

Uberørt eksportmarked

– Til tross for at Singapore teknologisk sett kan sammenlignes med Norge, er det ingen som i dag tilbyr metropolens næringsliv tjenester innen Datarekonstruksjon.

I hele Asia-regionen er det kun et selskap vi anser for å være en konkurrent av Ibas.
Relectronic-Remechs Singapore-avdeling omsatte i fjor for drøye 30 millioner kroner. Vi forventer en sterk vekst i etterspørselen etter våre tjenester i regionen, og vi har store forventninger til avtalen, sier adm. direktør Arve Saghaug i Ibas AS i en pressemelding.

Annonse


Avtalen får umiddelbar virkning, og representerer en milepæl for Ibas. Til nå har selskapets forretningsområde vært konsentrert til det europeiske markedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse