Annonse


Svensker med mobilhjerte på rett plass

Ulf Jonströmer, tidligere kjent som grunnlegger av Across Wireless (nettopp kjøpt av Sonera for syv milliarder), har selv investert 250 millioner i Brainheart.

Satser på Bluetooth

I tillegg til mobilt Internett skal firmaet også investere i det generelle markedet for mobil kommunikasjon, med fokus på blant annet videospillere, biler og kjøleskap som skal kobles opp mot nettet.

– Hvis apparatene i hjemmet skal være koblet opp, så må det definitivt skje uten flere kabler. Bluetooth må være innebygd i apparatene som er koblet direkte mot Internett, sier Jonströmer til Computer Sweden.

Et nøkkelkonsept i Jonströmers forretningsstrategi er at teknisk utvikling gir langt bedre utfall for aksjeeiere når det drives i små selskap enn i etablerte storkonsern.

Annonse


Venter ikke på 3G

Selv om Brainheart Capital skal investere i trådløst bredbånd i fremtiden, har ikke firmaet tenkt å vente til teknologien er til stede der for å hive seg på markedet.

– Det finnes mye å gjøre på kort sikt. Ved å trikse litt kan man komme veldig nær tilstanden å være kontinuerlig oppkoblet, sier Jonströmer.

Ute etter folk

Brainheart satser på et dyktig og kompetent team, og vil rekruttere aktivt den kommende tiden.

– Vi kommer til å plukke opp personer med de rette egenskapene før vi faktisk vet hva de skal holde på med. Det er aldri vanskelig å finne business man kan bygge rundt individer med de rette egenskapene, sier Jonströmer til Computer Sweden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse