Alcatel One Touch View

Annonse


Telenor Mobil lanserer familierabatt

Alcatel One Touch ViewRabatten gjør det mulig å spare inntil kroner 3,10 per samtaleminutt på dagtid.

– Tilbudet vil gi storkundefordeler til familier med flere mobiltelefoner, sier informasjonsdirektør Jo Heldaas i Telenor Mobil til Itavisen.no.

I utgangspunktet vil alle samtaler mellom de seks apparatene som er med i ordningen, bli belastet med 89 øre per samtaleminutt, også på dagtid.

Familier som velger å delta i ordningen vil få alle telefonutgiftene samlet på en regning.

Annonse


Ring hjem

Familiens fastlinjeabonnement kan være et av de seks abonnementene som er inkludert i ordningen. Inntil to av apparatene kan ha RingKontant.

Dersom mor eller far har et mobilabonnement som er betalt av arbeidsgiver, vil resten av familien kunne oppnå rabatt når de ringer til vedkommende. Arbeidsgiveren vil fortsatt få regningen på alle de utgående samtalene.

Mest for GSM Primær

– Tilbudet er først og fremst ment for abonnenter med GSM Privat, som utgjør den største kundemassen vår, sier Heldaas.

Disse kundene vil kunne spare kroner 3,10 per minutt på samtaler til øvrige familiemedlemmer.

Ikke fra Ring Kontant

– Av tekniske grunner vil det ikke være mulig å oppnå rabatt på utgående samtaler fra apparat med RingKontant. Ungdom som ringer hjem fra et slikt apparat, vil derfor fortsatt måtte ut med kroner 5,99 per minutt, ifølge Heldaas.

I et forsøk på å få RingKontant-brukerne over på andre abonnementsordninger, åpner Telenor Mobil, som en del av den nye Familierabattordningen, for at foreldrene kan definere en øvre grense for hvor stort beløp hvert av barna kan ringe for i løpet av en måned. Denne beløpsstopp-grensen vil de selv kunne gå inn og endre, via Internett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse