Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Visor får to hendige tastaturer

Går det litt sakte med pekinga på PDA-en? Nå kan Visor-brukere glede seg over to nye tastatur, som kan kjøpes via Handsprings egne nettbutikk.

Alle som har brukt Palms graffiti-system vet at det går helt greit å ”tegne” et par ord med stylusen, men så snart man begynner å snakke om å skrive setninger (eller lengre e-mail) blir det litt for knotete. Løsningen er naturligvis å koble til et tastatur, og for eiere av Visor er det foreløpig to alternativer.

Stowaway

Stowaway Portable Keyboard fra Targus er noe så merkverdig som et sammenleggbart tastatur. I utbrettet form er det et fullverdig QWERTY-keyboard, men kan altså legges sammen til en liten boks på samme størrelse som Visor selv.

Utsalgspris på hs.palmgear.com er $99.95 (snaue 900 kroner).

GoType!

GoType! Keyboard er også et lite og kompakt tastatur, ikke mer enn 10 cm bredt og 25 cm langt, men er ikke sammenleggbar på samme måte som Stowaway. Til gjengjeld har GoType! innebygd USB-port, og kan da erstatte standard Visors dokkestasjon, og kommer med et lokk som beskytter tastaturet når det ikke er i bruk. GoType! koster $69,95 (ca. 630 kroner).

Felles for både Stowaway og GoType! er muligheter for å legge inn og tilpasse Visor funksjonsknapper, og ingen av tastaturene krever egen strømkilde. Det er heller ikke nødvendig å bruke ekstra kabler for tilknytting til Visor, da maskinen kobles rett på tastaturet.