priskutt

Annonse


Telenor kutter fast-til-mobil priser

priskuttDen nye prisen blir 1,48 kroner i minuttet, som gir et priskutt på 12 prosent. Reduksjonen gjelder for både Telenors privat- og bedriftskunder.

I tillegg til priskuttet kan privatkunder få inntil 20 prosent rabatt på denne samtaletypen. Laveste pris for en samtale fra fasttelefon til mobil blir da 1,18 kroner/min.

De høye prisene på fast-til-mobil er blitt sterkt kritisert fra Telenors konkurrenter. Men priskuttet gjelder bare samtaler mellom Telenor fasttelefon- og mobilkunder.

Samme nivå til konkurrentens mobitelefoner

Prisene på samtaler til konkurrentenes mobiltelefoner kuttes ikke. Det vil fortsatt koste kr. 1,87 for Telenors fasttelefonkunder å ringe til NetComs mobilkunder. Prisforskjellen blir nå 49 til 69 øre, avhengig av rabatter.

Annonse


-Vi ønsker å være billigst på en samtaletype der det monner for folk flest, sier informasjonsdirektør Ole Tom Nomeland. Samtaler fra fasttelefon til mobiltelefon er en av de delene av teletrafikken som er i sterkest vekst, og som utgjør en vesentlig del av manges telefonregning.

-Norge er kanskje det land i verden som har de laveste prisene fra fasttelefon til mobiltelefon, og her akter Telenor å ligge i front, sier Nomeland.

I forrige uke varslet Telenor priskutt på fasttelefonsamtaler til utlandet. Disse kuttene vil utgjøre et samlet priskutt på 16 prosent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse