Annonse


NetCom lanserer ny mobilportal

PlanIt skal ifølge NetCom knytte mobiltelefonen og Internett tettere sammen. Portalen kan blant annet overvåke Internettsider og gi beskjed når noe spesielt skjer på disse sidene. Hvilke sider som skal overvåkes, og hva man vil ha beskjed om, bestemmer brukeren selv.

MotHer-konsept

NetCom PlanIt er bygget rundt samme konsept som NetCom MotHer. MotHer retter seg i første rekke mot ungdomsgruppene, og har med sine 75 000 kunder på under ett år, fått en meget bra mottakelse.

NetCom PlanIt vil imidlertid rette seg mot hele markedet, og ikke bare mot ungdom. Både PlanIt og MotHer vil være åpen for alle mobilbrukere i Norge, uansett hvilken mobiloperatør man benytter. I den forbindelse vil SMS-tjenestene på de to portalene i en periode være gratis for alle brukerne.

Annonse


Dette står i grell kontrast til NetComs første mobilportal som i mange måneder var sperret for brukere av andre operatører.

Med konkurranser

PlanIt innholder blant annet en dagbok, hvor du kan motta gratis påminnelser i form av tekstmeldinger til mobiltelefonen. Dessuten er det lagt opp til at mobilbrukerne selv skal styre sitt eget abonnement, for eksempel ved å sjekke saldo, bestille tilleggstjenester eller fylle på kontantkortet sitt ved hjelp av sikre betalingsløsninger på nettet.

Man kan også sende tekstmeldinger, holde orden på sine avtaler og delta i konkurranser. PlanIt er også mobilportalen som vil få NetComs m-handeltjeneste fra høsten av.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse