Samsung Yepp

Annonse


MP3-spiller viser bilder

Samsung YeppDen nye spilleren er et nytt familiemedlem i Samsungs Yepp-serie, og har blitt døpt Photo Yepp. Den innebygde LCD-skjermen støtter 16 bits farger, og kan vise både bilder og vanlig tekstinformasjon samtidig. Maskinen har innebygd muligheter for å ta opp opptil to timer med tale.

Photo Yepp leser både filformatene JPEG, SMIL (Synchronized Multimedia Integration Language), og naturligvis MP3. Disse lagres og leses fra smart media cards, som har en lagringskapasitet på 32MB. I tillegg støttes dataoverføring via USB.

Kanskje til Europa i år

I dag selges Photo Yepp blant annet i Asia, men kommer ikke til Europa og Norge før tidligst til høsten, forteller Samsung til ITavisen.no.

Mer informasjon om den nye MP3-spilleren får du på www.samsung.com/products/.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse