Annonse


GPRS-debut i Danmark

Stolte

– Sonofon er stolte over å ha et fungerende nettverk oppe så tidlig, og over å ha gjennomført en dataoverføring på GPRS. Forsøkene med Nokia har gitt oss verdifull informasjon om GPRS, som vil komme godt med når vi skal velge leverandør av kjernenettverk, sier Sonofons adm. direktør Ulrik Bülow.

Den største fordelen med innføring av GPRS er muligheten til å være konstant oppkoblet til Internett, f.eks via wap eller intranett, uten å måtte betale minuttakst.

Nokia vil levere

Nokia sikret seg nylig kontrakt på levering av GPRS nettverk til Norge, og håper å få til en lignende avtale med Sonofon i Danmark. Mobilgiganten har samarbeidet med Sonofon siden tidlig 1999.

– Nokia er innstilt på å bli ledende leverandør av GPRS og 3G i Danmark. En tidlig start på GPRS er et viktig skritt mot mobilt multimedia, og baner vei for innføringen av tredjegenerasjons pakkesvitsjede nettverk, sier Steen Boas Andersen, adm. direktør for Nokia Networks i Danmark.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse