Annonse


Wap-shopping fra Zoom

Zoom.co.uk, som ikke må sammenblandes med den norske prissammenligningstjenesten med samme navn, hevder at når de i neste måned tilbyr transaksjoner via mobilen vil de være den første m-handelstjenesten i Storbritannia.

Zoom er en mote- og livsstilsportal som er eid av den britisk kjeden Arcadia.

Basistjeneste først

Den første versjonen av tjenesten vil ”kun” tilby brukerne muligheten til å sende og motta e-post, samt motta nyheter og horoskop fra tjenesten, skriver Netimperative.

Annonse


– Vi starter med en basistjeneste for å teste hvor komfortable brukerne er med en slik tjeneste, sier managing director i Zoom, Eva Pascoe.

Bilder på mobilen

Men i begynnelsen av neste måned skal man også kunne handle via mobilen, men skal man det må man første se gjennom Arcadia-katalogen for å finne ut hvilke klær man vil kjøpe, for så å skrive inn detaljene på telefonen.

– En rekke mennesker tar med seg katalogene på toget. Denne tjenesten vil gjøre det mulig for kundene våre å handle mens de pendler til og fra jobben. Man vil ikke få se bilder av produktene før man utvikler større skjermer, noe som skal skje i september, sier hun.

Gratis Internett

Forrige måned lanserte Zoom sin gratistjeneste for Internett-tilgang. Denne tjenesten gir Zoom-medlemmer uendelig tilgang til nettet via et gratis 0800-nummer, tilsvarende våre egne grønne nummer.

Nye medlemmer må betale en oppstartskostnad på 10 britiske pund, men da mottar de en kupong på samme beløp som de kan bruke til å handle for. Tjenesten har ifølge Pascoe allerede fått 20.000 kunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse