Annonse


Til himmels med PocketPC-video

AtomFilms markedsfører og distribuerer film og digital media til TV, video, DVD, flyselskap, kjøpesenter og selvfølgelig på Internett. Det nyeste prosjektet fra selskapet er AtomToGO, en egen nettkanal for film til PDA.

Like bra som PC

I første omgang har AtomFilms gått sammen med programvareutvikleren ActiveSky, som har laget en applikasjon for medieavspilling på PocketPC og WindowsCE.

Wapland.no har testet ActiveSky på PocketPC og det er ikke mye som skiller filmopplevelsen fra den du får ved vanlig modemoppkobling til web via PC-en din. Riktignok er du jo begrenset av skjermens størrelse på PDA, men ActiveSky kommer med mulighet for å zoome inn mens du spiller av filmen.

Annonse


Masse film

Allerede tilbyr AtomToGo et tjuetalls animasjon- og kortfilmer for gratis nedlasting. Du kan se et eksempel på en av disse i Flash-format ved å klikke på www.atomfilms.com/default.asp?spot_id=84.

Ta en titt på filmutvalget for PocketPC, på www.atomfilms.com/togo. ActiveSky kan du laste ned fra www.activesky.com.

Oversikt på wap

Samtidig er det vel verdt å ta en titt på det øvrige filmsortimentet til AtomFilms på Internett, som du finner på www.atomfilms.com.

Det er til og med mulig å få en oversikt over de siste og mest populære filmene på mobilen, ved å wappe til www.atomfilms.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse